Etusivun taustakuva (Sivun tyyppi: )

Rengon Säästöpankki­säätiö


Tervetuloa Rengon Säästöpankkisäätiön sivulle. Säätiömme tavoite on edistää säästämistä, tukea kotiseutua ja vaalia paikallisesti tärkeitä pankkiperinteitä. Tavoitteidemme saavuttamiseksi myönnämme avustuksia ja apurahoja.

Säätiön säännöt

Säätiö

Säätiön tarkoituksena on säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen Rengon alueella. Haluamme olla mukana tukemassa alueen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on tukea taloudellisen kehittymisen tutkimustyötä ja koulutusta. Säästöpankkitoiminnan pitkien perinteiden vaaliminen on meille tärkeää.

Historia

Rengossa säästöpankkitoiminnan perinteen ulottuvat 1870-luvun alkupuolelle. Pankki perustettiin aikoinaan palvelemaan paikallista väestöä. Paikallistuntemus on pankin valtti vielä tänäkin päivänä. Olemme edelleen lähellä ja läsnä asiakasta.

Avustusten haku

Rengon Säästöpankkisäätiö jakaa avustuksia ja apurahoja säästäväisyyden sekä taloudellisen kasvatuksen edistämiseen ja alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukemiseen.

Hallitus ja valtuuskunta

Säätiön ylimmät päättävät elimet ovat hallitus ja valtuuskunta. Valtuuskunnan tehtävänä on tukea säätiön toimintaa ja valvoa, että hallitus hoitaa säätiön asioita lakia sekä säätiön sääntöjä noudattaen. Hallitus edustaa säätiötä ja huolehtii valtuuskunnan päätösten täytäntöönpanosta.

Ota yhteyttä

OSOITE

Rengon Säästöpankkisäätiö

c/o Oma Säästöpankki Oyj

Sibeliuksenkatu 11

13100 Hämeenlinna

ASIAMIES

Laura Hovila

020 758 2644

Lähetä viesti